Nutriční hodnoty (Zapékaný chřest a pošírovaná vejce (Dělená strava podle LK - Zvířata))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 434 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 34,12 g |
– nasycené | 13,97 g |
– nenasycené | 15,25 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,92 g |
Sacharidy | 8,80 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
100 g 100 g plátkové šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýra (30 % tuku v sušině) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 2 čerstvá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce octa (obyčejný kvasný lihový) | Ocet lihový | 45 ml |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
chilli omáčka | Chilli omáčka |