Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný chřest a pošírovaná vejce (Dělená strava podle LK - Zvířata))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 434 kJ /
582 kcal
Bílkoviny59,86 g
– z toho živočišné bílkoviny59,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky34,12 g
– nasycené13,97 g
– nenasycené15,25 g
–– mononenasycené12,00 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,11 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 2,07 g
Sůl4,92 g
Sacharidy8,80 g
– cukry6,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
100 g 100 g plátkové šunky Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g tvrdého sýra (30 % tuku v sušině) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 čerstvá vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce octa (obyčejný kvasný lihový) Ocet lihový 45 ml
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
chilli omáčka Chilli omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.