Nutriční hodnoty (Crumble)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 515 kJ / 4 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,19 g |
| Tuky | 238,25 g |
| – nasycené | 130,96 g |
| – nenasycené | 103,93 g |
| –– mononenasycené | 79,06 g |
| –– polynenasycené | 24,87 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 56,60 g |
| Cholesterol | 422 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 493,03 g |
| – cukry | 327,67 g |
| ––– laktóza | 9,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 200 g 200 g meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 200 g |
| 1/2 dl 1/2 dl pomerančového džusu | Džus pomerančový | 50 ml |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| 100 g 100 g zmrzlého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 150 g 150 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 150 g |
| 70 g 70 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 70 g |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 200 g 200 g zakysané dmetany | ||
| 2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |