Nutriční hodnoty (Bezlepková ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 799 kJ / 4 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 91,70 g |
| Tuky | 301,40 g |
| – nasycené | 78,40 g |
| – nenasycené | 184,68 g |
| –– mononenasycené | 121,60 g |
| –– polynenasycené | 63,08 g |
| ––– omega 3 | 15,02 g |
| Vláknina | 59,10 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 738 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 123,28 g |
| – cukry | 103,08 g |
| ––– laktóza | 23,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g sójové mouky | Mouka sójová | 250 g |
| 70 g 70 g kokosové mouky | Mouka kokosová | 70 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 65 g 65 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 65 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| ovoce dle sezóny | Jahody čerstvé | |
| cukr | Cukr bílý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| rýžová mouka | Mouka rýžová hladká |