Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory z brambor vařených ve slupce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 558 kJ /
1 328 kcal
Bílkoviny15,58 g
– z toho živočišné bílkoviny3,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky94,44 g
– nasycené47,36 g
– nenasycené45,36 g
–– mononenasycené39,12 g
–– polynenasycené6,24 g
––– omega 30,20 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 101 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy97,40 g
– cukry6,10 g
––– laktóza0,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
100 g 100 g slaniny nebo špeku Špek 100 g
cibule Cibule čerstvá
1-2 lžičky 1-2 lžičky másla Máslo kravské 12 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
smetana na vaření dle potřeby¨ Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.