Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory z brambor vařených ve slupce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 558 kJ / 1 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 94,44 g |
– nasycené | 47,36 g |
– nenasycené | 45,36 g |
–– mononenasycené | 39,12 g |
–– polynenasycené | 6,24 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 97,40 g |
– cukry | 6,10 g |
––– laktóza | 0,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
100 g 100 g slaniny nebo špeku | Špek | 100 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky másla | Máslo kravské | 12 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
smetana na vaření dle potřeby¨ | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská |