Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Papoušková buchta

Papoušková buchta nese svůj název díky své barevnosti, které docílíme přidáním pudinků různých příchutí do těsta. Na plech tak klademe hromádky, které pak udělají krásnou mozaiku. Po upečení doplníme buchtu citronovou polevou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 3. 2024 18:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie24 206 kJ / 5 786 kcal
Bílkoviny79,40 g
Tuky265,80 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 999 mg
Sůl3,01 g
Sacharidy743,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

21. 3. 2024 10:36

Zkopírovanou fotografii jsem smazala. Prosím o přidávání pouze fotografií vlastních.

Martina68 Martina68

13. 3. 2024 11:24

Je výborná, dělám jí přesně podle stejného receptu <3:yes::-K
Tuším, že byl v Květech nebo ve Vlastě...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: tuk hera, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, smetana ke šlehání, mouka polohrubá, prášek do pečiva, pudink, cukr moučkový, šťáva citronová, voda, rum

TopRecepty.cz

Papoušková buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRryJ