Papoušková buchta
Papoušková buchta nese svůj název díky své barevnosti, které docílíme přidáním pudinků různých příchutí do těsta. Na plech tak klademe hromádky, které pak udělají krásnou mozaiku. Po upečení doplníme buchtu citronovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 206 kJ / 5 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,40 g |
Tuky | 265,80 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 743,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papoušková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRryJ
Moje poznámka
Papoušková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRryJ
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 17 minutami
Španělská polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 2 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 2 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 5 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Suroviny:
tuk hera,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
vejce,
smetana ke šlehání,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda,
rum
Komentáře (2)
Tuším, že byl v Květech nebo ve Vlastě...