Nutriční hodnoty (Salát z bílých fazolí a sušených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 076 kJ / 1 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,40 g |
| Tuky | 78,07 g |
| – nasycené | 10,90 g |
| – nenasycené | 62,83 g |
| –– mononenasycené | 39,89 g |
| –– polynenasycené | 22,94 g |
| ––– omega 3 | 2,51 g |
| Vláknina | 42,80 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 498 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 161,37 g |
| – cukry | 37,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g uvařených malých bílých fazolí | Fazole bílé | 200 g |
| 100 g 100 g sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 100 g |
| 100 g 100 g tuňáka ve vlastní šťávě nebo oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | 100 g |
| listový salát | Salát listový čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |