Nutriční hodnoty ("Pikantule" s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 683 kJ / 3 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 293,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 280,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,09 g |
Tuky | 254,33 g |
– nasycené | 161,92 g |
– nenasycené | 81,45 g |
–– mononenasycené | 71,71 g |
–– polynenasycené | 9,74 g |
––– omega 3 | 3,40 g |
Vláknina | 19,21 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 8,57 g |
Sůl | 21,48 g |
Sacharidy | 123,50 g |
– cukry | 43,38 g |
––– laktóza | 38,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěná kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
400 g 400 g menších kulatějších brambor | Brambor zimní | 400 g |
250 g 250 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 250 g |
300 g 300 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana + na posypání | Oregano sušené | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 10 g |
olej dle potřeby | Olej řepkový | |
sůl dle potřeby | Sůl mořská |