Nutriční hodnoty (Japonský cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 279 kJ / 1 262 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 68,45 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g | 
| Tuky | 61,12 g | 
| – nasycené | 35,67 g | 
| – nenasycené | 20,48 g | 
| –– mononenasycené | 17,53 g | 
| –– polynenasycené | 2,95 g | 
| ––– omega 3 | 0,45 g | 
| Vláknina | 0,61 g | 
| Cholesterol | 584 mg | 
| Sodík | 1,48 g | 
| Sůl | 3,23 g | 
| Sacharidy | 109,14 g | 
| – cukry | 85,30 g | 
| ––– laktóza | 4,22 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 125 g 125 g krémového sýra | Sýr tavený | 125 g | 
| 15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g | 
| 30 g 30 g cukru krupice (1) | Cukr bílý | 30 g | 
| 20 ml 20 ml smetany ke šlehání (1) | Smetana kravská sladká 30% | 20 ml | 
| 50 ml 50 ml smetany ke šlehání (2) | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml | 
| 10 g 10 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 10 g | 
| 20 g 20 g dortové mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g | 
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g | 
| šťáva z půlky citrónu | Šťáva z citrónu | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g cukru krupice (2) | Cukr bílý | 50 g | 
| tekutý med | Med nepasterovaný | |
| horká voda | Voda |