Nutriční hodnoty (Korejský salát z mrkve a smažený květák v tempuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,46 g |
Tuky | 31,25 g |
– nasycené | 5,24 g |
– nenasycené | 23,40 g |
–– mononenasycené | 18,87 g |
–– polynenasycené | 4,53 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 22,33 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 6,95 g |
Sůl | 17,31 g |
Sacharidy | 124,74 g |
– cukry | 57,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
čerstvé lístky lístky koriandru | Koriandr semena | |
200 ml 200 ml perlivé vody předem vychlazené | Voda sycená | 200 ml |
1 1 vejce z ledničky | Vejce slepičí | 70 g |
5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
+ 1 1 menší květák | Květák čerstvý |