Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korejský salát z mrkve a smažený květák v tempuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 813 kJ /
911 kcal
Bílkoviny23,14 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,46 g
Tuky31,25 g
– nasycené5,24 g
– nenasycené23,40 g
–– mononenasycené18,87 g
–– polynenasycené4,53 g
––– omega 30,11 g
Vláknina22,33 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 6,95 g
Sůl17,31 g
Sacharidy124,74 g
– cukry57,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
čerstvé lístky lístky koriandru Koriandr semena
200 ml 200 ml perlivé vody předem vychlazené Voda sycená 200 ml
1 1 vejce z ledničky Vejce slepičí 70 g
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
+ 1 1 menší květák Květák čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.