Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí koule a polentové placky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 280 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny116,36 g
– z toho živočišné bílkoviny108,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky62,04 g
– nasycené23,04 g
– nenasycené34,01 g
–– mononenasycené18,82 g
–– polynenasycené15,19 g
––– omega 30,50 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 3,76 g
Sůl9,71 g
Sacharidy56,40 g
– cukry8,08 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého krůtího masa Krůta stehno bez kosti a kůže 500 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 PL 1 PL čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé 15 g
3 PL 3 PL čerstvé petrželové natě Petržel nať čerstvá 45 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř čtyř barev Pepř barevný
60 g 60 g instantní polenty Polenta 60 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2-3 PL 2-3 PL másla Máslo kravské 25 g
olej na vymaštění pánve Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.