Nutriční hodnoty (Kuře na mongolský způsob s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 026 kJ / 1 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,31 g |
| Tuky | 49,99 g |
| – nasycené | 5,91 g |
| – nenasycené | 41,15 g |
| –– mononenasycené | 27,46 g |
| –– polynenasycené | 13,68 g |
| ––– omega 3 | 3,91 g |
| Vláknina | 3,83 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 7,42 g |
| Sůl | 17,94 g |
| Sacharidy | 157,43 g |
| – cukry | 99,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
| 45 g 45 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 45 g |
| 3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 ČL 2 ČL protlačeného česneku | Česnek čerstvý | 20 g |
| 1 ČL 1 ČL nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 10 g |
| 1 ČL 1 ČL sezamového oleje (dá se nahradit semínky) | Olej sezamový | 10 ml |
| 120 ml 120 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 120 ml |
| 80 ml 80 ml studené vody | Voda | 80 ml |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 3 3 nakrájené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |