Nutriční hodnoty (Kedlubnový krém se zeleným chřestem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 208 kJ / 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 65,92 g |
| – nasycené | 43,60 g |
| – nenasycené | 20,07 g |
| –– mononenasycené | 16,64 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 138 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 21,90 g |
| – cukry | 17,60 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 200 g 200 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 200 g |
| 750 ml 750 ml vývaru | Vývar masový | 750 ml |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |