Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie18 887 kJ /
4 514 kcal
Bílkoviny84,88 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,70 g
Tuky156,35 g
– nasycené20,16 g
– nenasycené126,31 g
–– mononenasycené86,59 g
–– polynenasycené39,72 g
––– omega 310,88 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy674,95 g
– cukry316,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka (nastrouhana) Jablko čerstvé 300 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 baleni 1 baleni mléčné čokolády Čokoláda mléčná 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.