Nutriční hodnoty (Perník s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 18 887 kJ / 4 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,70 g |
Tuky | 156,35 g |
– nasycené | 20,16 g |
– nenasycené | 126,31 g |
–– mononenasycené | 86,59 g |
–– polynenasycené | 39,72 g |
––– omega 3 | 10,88 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 674,95 g |
– cukry | 316,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka (nastrouhana) | Jablko čerstvé | 300 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřící prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 baleni 1 baleni mléčné čokolády | Čokoláda mléčná 35% |