Nutriční hodnoty (Vepřový bůček s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 576 kJ / 3 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 239,75 g |
– nasycené | 61,96 g |
– nenasycené | 126,64 g |
–– mononenasycené | 103,17 g |
–– polynenasycené | 23,47 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 79,95 g |
– cukry | 5,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
9-10 9-10 brambor | Brambor zimní | 475 g |
1 PL 1 PL řeckých bylinek | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička práškové hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl | Sůl mořská |