Nutriční hodnoty (Vepřový bůček s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 576 kJ / 3 006 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
| Tuky | 239,75 g |
| – nasycené | 61,96 g |
| – nenasycené | 126,64 g |
| –– mononenasycené | 103,17 g |
| –– polynenasycené | 23,47 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 11,25 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 571 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 79,95 g |
| – cukry | 5,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
| 9-10 9-10 brambor | Brambor zimní | 475 g |
| 1 PL 1 PL řeckých bylinek | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička práškové hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |