Nutriční hodnoty (Rebarborový čtyřpatrový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 311 kJ / 4 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,50 g |
| Tuky | 241,15 g |
| – nasycené | 128,40 g |
| – nenasycené | 93,80 g |
| –– mononenasycené | 71,55 g |
| –– polynenasycené | 22,25 g |
| ––– omega 3 | 3,16 g |
| Vláknina | 40,50 g |
| Cholesterol | 1,87 g |
| Sodík | 704 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 478,53 g |
| – cukry | 265,78 g |
| ––– laktóza | 16,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rebarbory (očištěné, nakrájené na 1 cm kousky) | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
| 75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| vanilka | Vanilkové lusky | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 25 g 25 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 25 g |
| 25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
| 25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 25 g 25 g cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| strouhanka z piškotů | Strouhanka pšeničná | |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 300 g 300 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
| 100 g 100 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |