Nutriční hodnoty (Jednoduchý cizrnový salát (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 328 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 21,55 g |
| – nasycené | 2,99 g |
| – nenasycené | 18,36 g |
| –– mononenasycené | 15,72 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,74 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 425 425 ml konzerva cizrny nebo 250 g cizrny vařené | Cizrna | |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 bílé ředkve vodnice | Ředkev bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrst hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 PL 2 PL vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |