Myslivecké bochánky

Cukroví Pečené Doba přípravy: 60 minut 5 názorů

Cukroví Pečené Doba přípravy: 60 minut 5 názorů

Suroviny

160 g másla
60 g kakaa
160 g cukru moučky
160 g hladké mouky
1 ks vanilkového cukru
50 g mandlí na zdobení

Postup přípravy receptu

  1. V míse utřeme máslo s cukrem a kakaem,nakonec přidáme mouku.

  2. Z vypracovaného těsta tvoříme kuličky, dáváme na vymazaný plech.

  3. A do každé vmáčkneme půlku mandle.

  4. Pečeme ve velmi mírné troubě s pootevřenými dvířky (spíše sušíme).

  5. Bochánky sejmeme z plechu až když trošku zchladnou.

Poznámka od kuchařky

Tuto delikatesu by neměl vynechat žádný milovník kakaovéko cukroví. Jeho silně tmavěhnědá barva vypadá na tácu s cukrovím velmi esteticky.

Komentáře k receptu Myslivecké bochánky

  • fb.lib fb.lib(autor receptu)

    JarkaH: Já je opravdu suším,těch 50 max 70 °C až jsou tvrdý. Oni když se suší prudčeji tak se roztékají a mají jinou chuť, vlastně ani né chuť ale konzistenci. Vevnitř jsou měkké i když jsou upečené a nemají tu výraznou chuť takovou hořkosladkou. Takže je suším při 50°C ,při pootevřené troubě asi 2 hodiny.Pozná se to tak když je nadzvednete nesmí být ze spodka měkké.
    Trpělivost se vyplatí. Přeji hezké a pohodové pečení. :yes::-K

    Odpovědět

  • casino casino

    JarkaH:
    Já peču při 150°C (se zavřenými vraty) asi 20´

    Odpovědět

  • JarkaH JarkaH(neregistrovaný)

    Dobrý den, jak dlouho se bochánky suší?

    Odpovědět

  • IvanaLK IvanaLK

  • AniCiz AniCiz

Tématické fráze: myslivecký bochánek myslivecké knoflíky bezlepkové mysliveckébochánky slaný myslivecký klobouk myslivecke delikatesy bochánky myslivecka bochanky doba peceni recept na bezlepkové myslivecké knofličky bezlepkové myslivecké knoflíky mysliveckého bochanky pečivo - myslivvecké bochánky bochánky na rychlo cukroví bochánky