Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka skleněnka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie2 059 kJ /
492 kcal
Bílkoviny18,97 g
– z toho živočišné bílkoviny13,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,57 g
Tuky23,84 g
– nasycené14,79 g
– nenasycené8,74 g
–– mononenasycené4,30 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 30,71 g
Vláknina12,16 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy46,30 g
– cukry8,06 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1/4 1/4 malé kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1/4 1/4 malého květáku Květák čerstvý
1 1 cibule o průměru 5 cm Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
čerstvé houby (nebo sušené, či mražené, dle potřeby) Hřib čerstvý
2 l 2 l vývaru (nebo voda + kostka masoxu) Vývar masový 2000 ml
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
celerová nať (dle chuti) Petržel nať čerstvá
petrželka (nebo libeček, (dle chuti)) Petržel nať čerstvá
polévkové koření (dle chuti) Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.