Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lenčina rajská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie700 kJ /
167 kcal
Bílkoviny2,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky8,73 g
– nasycené5,41 g
– nenasycené3,05 g
–– mononenasycené2,68 g
–– polynenasycené0,37 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,18 g
– cukry13,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
konzerva konzerva rajčat Rajče červené čerstvé
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
řapíkatý celer (kousek) Celer řapíkatý
sůl a pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
bujón Bujón hovězí
rajčatová šťáva -1 litr litr Šťáva z rajčete
cukr na dochucení podle potřeby Cukr bílý
jíška světlá dle potřeby Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.