Nutriční hodnoty (Zapečený květák se šunkou, sýrem a chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 584 kJ / 1 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 84,12 g |
– nasycené | 47,79 g |
– nenasycené | 30,16 g |
–– mononenasycené | 25,44 g |
–– polynenasycené | 4,72 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 14,24 g |
– cukry | 12,64 g |
––– laktóza | 8,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
150 g 150 g gorgonzoly | Gorgonzola | 150 g |
100 g 100 g kvalitní šunky (80%) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
7 ks 7 ks zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
100 g 100 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 100 g |
180 g 180 g zakysané smetany 18% - bez laktózy | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
2 2 vrchovaté lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | |
hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |