Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 450 kJ /
1 063 kcal
Bílkoviny87,25 g
– z toho živočišné bílkoviny85,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky70,37 g
– nasycené21,85 g
– nenasycené45,94 g
–– mononenasycené27,99 g
–– polynenasycené17,95 g
––– omega 33,33 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy16,38 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g králičího hřbetu Králík hřbet 500 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL lyofilizovaného zeleného Kampotského pepře Pepř černý 20 g
sůl Sůl mořská
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
v páře upravené kapustičky, rozkrojené a orestované na kousku másla Máslo kravské
nové brambory uvařené Brambor raný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.