Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 450 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 70,37 g |
– nasycené | 21,85 g |
– nenasycené | 45,94 g |
–– mononenasycené | 27,99 g |
–– polynenasycené | 17,95 g |
––– omega 3 | 3,33 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 16,38 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g králičího hřbetu | Králík hřbet | 500 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL lyofilizovaného zeleného Kampotského pepře | Pepř černý | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
v páře upravené kapustičky, rozkrojené a orestované na kousku másla | Máslo kravské | |
nové brambory uvařené | Brambor raný |