Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 450 kJ / 1 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 70,37 g |
| – nasycené | 21,85 g |
| – nenasycené | 45,94 g |
| –– mononenasycené | 27,99 g |
| –– polynenasycené | 17,95 g |
| ––– omega 3 | 3,33 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 226 mg |
| Sodík | 334 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 16,38 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g králičího hřbetu | Králík hřbet | 500 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL lyofilizovaného zeleného Kampotského pepře | Pepř černý | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| v páře upravené kapustičky, rozkrojené a orestované na kousku másla | Máslo kravské | |
| nové brambory uvařené | Brambor raný |