Nutriční hodnoty (Obložené sýrové vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,70 g |
| Tuky | 58,19 g |
| – nasycené | 11,74 g |
| – nenasycené | 40,11 g |
| –– mononenasycené | 29,45 g |
| –– polynenasycené | 10,66 g |
| ––– omega 3 | 2,80 g |
| Vláknina | 2,31 g |
| Cholesterol | 555 mg |
| Sodík | 761 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 67,74 g |
| – cukry | 10,67 g |
| ––– laktóza | 9,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 lžic 7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 120 ml 120 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
| 2 2 vejce (z bílků sníh) | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 1.25 g |
| nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 1 1 camembert | Camembert | |
| několik plátků několik plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 2 2 vejce + sůl, špetka papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| trochu trochu nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| zelenina na ozdobu | Mrkev čerstvá |