Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obložené sýrové vafle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 020 kJ /
961 kcal
Bílkoviny40,39 g
– z toho živočišné bílkoviny32,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,70 g
Tuky58,19 g
– nasycené11,74 g
– nenasycené40,11 g
–– mononenasycené29,45 g
–– polynenasycené10,66 g
––– omega 32,80 g
Vláknina2,31 g
Cholesterol 555 mg
Sodík 761 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy67,74 g
– cukry10,67 g
––– laktóza9,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77 g
sůl a pepř Pepř černý
120 ml 120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
2 2 vejce (z bílků sníh) Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 1.25 g
nasekaná pažitka Pažitka čerstvá
50 g 50 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 1 camembert Camembert
několik plátků několik plátků anglické slaniny Anglická slanina
2 2 vejce + sůl, špetka papriky Paprika bílá čerstvá
trochu trochu nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30%
zelenina na ozdobu Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.