Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na cibuli a česneku ...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,33 g |
| Tuky | 32,48 g |
| – nasycené | 15,26 g |
| – nenasycené | 16,58 g |
| –– mononenasycené | 12,48 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 55,26 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 660 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 70,24 g |
| – cukry | 30,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hovězí líčka (očištěná cca 760 g) | Hovězí líčka | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 1 cm plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíci 1 lžíci worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| větvičku větvičku rozmarýnu (není nutný) | Rozmarýn sušený | |
| 1 lžíci 1 lžíci naložené červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |