Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na cibuli a česneku ...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,33 g |
Tuky | 32,48 g |
– nasycené | 15,26 g |
– nenasycené | 16,58 g |
–– mononenasycené | 12,48 g |
–– polynenasycené | 4,11 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 55,26 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 70,24 g |
– cukry | 30,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hovězí líčka (očištěná cca 760 g) | Hovězí líčka | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 cm plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíci 1 lžíci worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
větvičku větvičku rozmarýnu (není nutný) | Rozmarýn sušený | |
1 lžíci 1 lžíci naložené červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |