Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 249 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 9,60 g |
– cukry | 6,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
tatarka | Tatarská omáčka | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
cukr | Cukr bílý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
kopr | Kopr nať čerstvý |