Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie249 kJ /
59 kcal
Bílkoviny2,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,12 g
Tuky0,10 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,03 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,02 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy9,60 g
– cukry6,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
tatarská omáčka Tatarská omáčka
worcester Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
cukr krystal Cukr bílý
hořčice Hořčice plnotučná
kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.