Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 249 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 6,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
| – cukry | 6,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| kopr | Kopr nať čerstvý |