Nutriční hodnoty (Houbovník bramborový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 470 kJ / 1 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,18 g |
| Tuky | 58,09 g |
| – nasycené | 30,92 g |
| – nenasycené | 21,14 g |
| –– mononenasycené | 18,63 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 50,20 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 297 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 182,10 g |
| – cukry | 18,60 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 400 g 400 g hub | Hřib čerstvý | 400 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |