Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový krém se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 956 kJ /
468 kcal
Bílkoviny3,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,05 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,00 g
– cukry105,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
asi 3 lžíce 3 lžíce cukru ( podle chuti ) Cukr bílý 75 g
500 500 g tvarohu z vaničky Tvaroh polotučný
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
3 plátky 3 plátky želatiny Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.