Nutriční hodnoty (Jahodový krém se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 956 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 105,00 g |
– cukry | 105,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
asi 3 lžíce 3 lžíce cukru ( podle chuti ) | Cukr bílý | 75 g |
500 500 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
3 plátky 3 plátky želatiny | Želatina vepřová |