Nutriční hodnoty (Jahodový krém se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 956 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 105,00 g |
| – cukry | 105,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| asi 3 lžíce asi 3 lžíce cukru ( podle chuti ) | Cukr bílý | 75 g |
| 500 500 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 3 plátky 3 plátky želatiny | Želatina vepřová |