Nutriční hodnoty (Plněné papriky v netradiční rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,82 g |
| Tuky | 22,12 g |
| – nasycené | 3,41 g |
| – nenasycené | 15,32 g |
| –– mononenasycené | 11,53 g |
| –– polynenasycené | 3,79 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 10,16 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 30,50 g |
| – cukry | 19,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hrst hrst rýže cca 125 ml | Rýže bílá | |
| 200 g 200 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje nebo sádla | Olej řepkový | 11 ml |
| vývar masový nebo zeleninový | Vývar hovězí |