Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 940 kJ / 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 1,56 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| lžička lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 3 3 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |