Nutriční hodnoty (Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 1,73 g |
| – nasycené | 0,57 g |
| – nenasycené | 0,77 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 46,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| rybíz (podle chuti) | Rybíz červený čerstvý | |
| ovocný cukr | Fruktóza |