Nutriční hodnoty (Banánová buchta - hrnková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 515 kJ / 3 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,66 g |
| Tuky | 148,16 g |
| – nasycené | 15,48 g |
| – nenasycené | 121,35 g |
| –– mononenasycené | 85,74 g |
| –– polynenasycené | 35,61 g |
| ––– omega 3 | 10,37 g |
| Vláknina | 16,65 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 520,50 g |
| – cukry | 241,45 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 0,75 hrnku 0,75 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| ořechy nebo mandle | Vlašské ořechy | |
| tuk na vymazání a mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |