Nutriční hodnoty (Kuřecí horní stehna pečená na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 589 kJ / 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 37,77 g |
– nasycené | 15,46 g |
– nenasycené | 20,46 g |
–– mononenasycené | 15,63 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 57,01 g |
– cukry | 40,09 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-6 4-6 kuřecích horních stehen | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 10 žampionů | Žampion čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
kuřecí vývar na podlití | Vývar kuřecí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |