Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 070 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,04 g |
| Tuky | 80,82 g |
| – nasycené | 25,69 g |
| – nenasycené | 52,36 g |
| –– mononenasycené | 37,04 g |
| –– polynenasycené | 15,32 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 112,14 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,97 g |
| Sacharidy | 100,03 g |
| – cukry | 25,80 g |
| ––– laktóza | 2,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 250 g 250 g uvařené cizrny | Cizrna | 250 g |
| hrst hrst listů červené řepy | Červená řepa listy čerstvé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |