Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové jazyky na černo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 115 kJ /
745 kcal
Bílkoviny6,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,32 g
Tuky34,42 g
– nasycené21,56 g
– nenasycené12,09 g
–– mononenasycené10,58 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,16 g
Vláknina16,96 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 4,86 g
Sůl12,10 g
Sacharidy94,81 g
– cukry73,88 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kůra z 1/2 kůra z 1/2 menšího citronu Citrón čerstvý 45 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
2 špetky 2 špetky tymiánu Tymián sušený
3 lžíce 3 lžíce švestkových povidel Povidla 69 g
5 5 medových perníčků (nebo rumových)
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
citronová šťáva (nebo ocet) Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
4 dkg 4 dkg másla Máslo kravské 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.