Nutriční hodnoty (Ricottové noky s kokosem a jahodovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 998 kJ / 2 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,88 g |
| Tuky | 133,31 g |
| – nasycené | 100,68 g |
| – nenasycené | 25,09 g |
| –– mononenasycené | 21,00 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 27,01 g |
| Cholesterol | 486 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 283,35 g |
| – cukry | 121,65 g |
| ––– laktóza | 8,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 40 g 40 g másla + na potření | Máslo kravské | 40 g |
| 100 g 100 g kokosu na obalení | Kokos strouhaný | 100 g |
| 400 g 400 g mražených jahod nebo čerstvé | Jahody mražené | 400 g |
| 80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |