Nutriční hodnoty (Ricottové noky s kokosem a jahodovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 998 kJ / 2 629 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,46 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,88 g | 
| Tuky | 133,31 g | 
| – nasycené | 100,68 g | 
| – nenasycené | 25,09 g | 
| –– mononenasycené | 21,00 g | 
| –– polynenasycené | 4,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,86 g | 
| Vláknina | 27,01 g | 
| Cholesterol | 486 mg | 
| Sodík | 304 mg | 
| Sůl | 0,83 g | 
| Sacharidy | 283,35 g | 
| – cukry | 121,65 g | 
| ––– laktóza | 8,65 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g | 
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 40 g 40 g másla + na potření | Máslo kravské | 40 g | 
| 100 g 100 g kokosu na obalení | Kokos strouhaný | 100 g | 
| 400 g 400 g mražených jahod nebo čerstvé | Jahody mražené | 400 g | 
| 80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g | 
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |