Nutriční hodnoty (Podzimní řepná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 290 kJ / 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
| Tuky | 18,79 g |
| – nasycené | 1,58 g |
| – nenasycené | 15,71 g |
| –– mononenasycené | 10,77 g |
| –– polynenasycené | 4,93 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 30,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 123,00 g |
| – cukry | 66,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 800 g 800 g řepy | Červená řepa čerstvá | 800 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1,25 l 1,25 l vody | Voda | 1250 ml |
| 2-3 2-3 zeleninové bujóny | Bujón zeleninový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |