Nutriční hodnoty (Fazolový guláš s mletým masem a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 078 kJ / 1 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 195,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 64,87 g |
– nasycené | 33,73 g |
– nenasycené | 27,63 g |
–– mononenasycené | 11,93 g |
–– polynenasycené | 15,70 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 862 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 14,20 g |
Sacharidy | 21,47 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí v tomatě | Fazole v tomatové omáčce | |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí v nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 plechovka 1 plechovka velkých fazolí (Bona) | Fazole bílé | |
1 1 malá plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 malá sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | |
3 ks 3 ks domácích klobás | Klobása | 660 g |
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
olej | Olej řepkový | |
500 ml 500 ml vývaru nebo vody | Vývar masový | 500 ml |