Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový guláš s mletým masem a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 078 kJ /
1 453 kcal
Bílkoviny195,73 g
– z toho živočišné bílkoviny195,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky64,87 g
– nasycené33,73 g
– nenasycené27,63 g
–– mononenasycené11,93 g
–– polynenasycené15,70 g
––– omega 30,28 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 862 mg
Sodík 6,01 g
Sůl14,20 g
Sacharidy21,47 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí v tomatě Fazole v tomatové omáčce
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí v nálevu Fazole červená ledvina sterilované
1 plechovka 1 plechovka velkých fazolí (Bona) Fazole bílé
1 1 malá plechovka kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 1 malá sklenice leča Zelenina směs sterilovaná
3 ks 3 ks domácích klobás Klobása 660 g
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sušený česnek Česnek sušený
olej Olej řepkový
500 ml 500 ml vývaru nebo vody Vývar masový 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.