Nutriční hodnoty (Krkovička s pórkem a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 325 kJ / 1 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,85 g |
| Tuky | 92,62 g |
| – nasycené | 20,57 g |
| – nenasycené | 54,64 g |
| –– mononenasycené | 29,86 g |
| –– polynenasycené | 24,78 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 423 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 37,52 g |
| – cukry | 25,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 200 ml 200 ml vývaru nebo vody | Vývar masový | 200 ml |
| 1 1 čajová lžička majoránky | Majoránka sušená | |
| 1 1 čajová lžička kari | Kari | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | ||
| 1 lžíce 1 lžíce sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 27.5 ml |