Nutriční hodnoty (Rajská omáčka zahuštěná perníkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 111 kJ / 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 6,50 g |
| – nasycené | 2,90 g |
| – nenasycené | 2,95 g |
| –– mononenasycené | 2,70 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 235 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 1 perník na strouhání | Perník | |
| 1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| skořice mletá a celá | Skořice ceylonská mletá | |
| kečup | Kečup sladký | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| pepř celý | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |