Nutriční hodnoty (Bramborák se zapečeným uzeným a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 10 392 kJ / 2 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,07 g |
| Tuky | 34,63 g |
| – nasycené | 8,09 g |
| – nenasycené | 15,73 g |
| –– mononenasycené | 12,95 g |
| –– polynenasycené | 2,78 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 67,04 g |
| Cholesterol | 778 mg |
| Sodík | 3,79 g |
| Sůl | 8,42 g |
| Sacharidy | 372,11 g |
| – cukry | 27,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 400 g 400 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 400 g |
| sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1-2 palice 1-2 palice česneku | Česnek čerstvý | 135 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |