Nutriční hodnoty (Kakaové pracny z holandského kakaa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 980 kJ / 5 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,49 g |
Tuky | 334,26 g |
– nasycené | 154,06 g |
– nenasycené | 158,78 g |
–– mononenasycené | 81,44 g |
–– polynenasycené | 77,34 g |
––– omega 3 | 12,44 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 654,91 g |
– cukry | 391,91 g |
––– laktóza | 2,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
170 g 170 g moučkového cukru | Cukr bílý | 170 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vrchovaté lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | |
4 4 rozdrcené hřebíčky | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
270 g 270 g másla | Máslo kravské | 270 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový |