Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaové pracny z holandského kakaa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 980 kJ /
5 970 kcal
Bílkoviny75,06 g
– z toho živočišné bílkoviny10,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,49 g
Tuky334,26 g
– nasycené154,06 g
– nenasycené158,78 g
–– mononenasycené81,44 g
–– polynenasycené77,34 g
––– omega 312,44 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 948 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy654,91 g
– cukry391,91 g
––– laktóza2,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
170 g 170 g moučkového cukru Cukr bílý 170 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vrchovaté lžíce holandského kakaa Kakao prášek
4 4 rozdrcené hřebíčky Hřebíček
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
150 g 150 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 150 g
270 g 270 g másla Máslo kravské 270 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.