Nutriční hodnoty (Kapr po chalupářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 12 383 kJ / 2 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,46 g |
Tuky | 224,44 g |
– nasycené | 116,53 g |
– nenasycené | 88,18 g |
–– mononenasycené | 78,07 g |
–– polynenasycené | 10,12 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 20,85 g |
Cholesterol | 835 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 117,95 g |
– cukry | 35,20 g |
––– laktóza | 19,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg kapra | Kapr | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
2 kelímky 2 kelímky smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |