Nutriční hodnoty (Kapr po chalupářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 12 383 kJ / 2 960 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,46 g |
| Tuky | 224,44 g |
| – nasycené | 116,53 g |
| – nenasycené | 88,18 g |
| –– mononenasycené | 78,07 g |
| –– polynenasycené | 10,12 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 20,85 g |
| Cholesterol | 835 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 117,95 g |
| – cukry | 35,20 g |
| ––– laktóza | 19,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kapra | Kapr | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 kelímky 2 kelímky smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |