Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr po chalupářsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie12 383 kJ /
2 960 kcal
Bílkoviny108,91 g
– z toho živočišné bílkoviny96,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,46 g
Tuky224,44 g
– nasycené116,53 g
– nenasycené88,18 g
–– mononenasycené78,07 g
–– polynenasycené10,12 g
––– omega 32,10 g
Vláknina20,85 g
Cholesterol 835 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,10 g
Sacharidy117,95 g
– cukry35,20 g
––– laktóza19,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg kapra Kapr 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
0,5 kg 0,5 kg brambor Brambor zimní 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
sladká paprika Paprika červená sušená
2 kelímky 2 kelímky smetany Smetana kravská sladká 12% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.