Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na slanině, ajvaru a rajčatech v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 853 kJ / 2 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,41 g |
| Tuky | 196,12 g |
| – nasycené | 86,08 g |
| – nenasycené | 106,50 g |
| –– mononenasycené | 86,62 g |
| –– polynenasycené | 19,89 g |
| ––– omega 3 | 2,05 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 58,50 g |
| – cukry | 27,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g kýty | ||
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sušeného oregana | Oregano sušené | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 30 g |
| 6 6 lžic ajvaru | ||
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
| 425 g 425 g krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská |