Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablkem, mrkví a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
| Tuky | 27,37 g |
| – nasycené | 15,04 g |
| – nenasycené | 11,00 g |
| –– mononenasycené | 9,58 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 5,35 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 25,61 g |
| – cukry | 23,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| cukr | Cukr bílý | |
| ořechy | Vlašské ořechy |