Brambory s hlávkovým zelím
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 249 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je zabudnuté jedlo z chudobnej horskej slovenskej oblasti, kde sa naozaj urodili len zemiaky a kapusta. Bolo to jedlo chudobné, napriek tomu je výborné. Konzumovalo sa ako hlavné jedlo, bez slaniny alebo cibule. Ja ho mám rada s tou cibuľou, ani mäso nemusím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2021 21:30
4. 2. 2021 20:13
4. 2. 2021 19:58
4. 2. 2021 19:33
18. 12. 2017 08:49
17. 12. 2017 20:32
17. 4. 2016 10:43
1. 2. 2016 09:06
1. 2. 2016 08:36
25. 1. 2016 15:15
25. 1. 2016 07:02
22. 1. 2016 12:58
22. 1. 2016 12:40
21. 1. 2016 17:35
20. 1. 2016 14:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 13 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 35 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes
Další recepty
Tématické fráze: brambory se zelím brambory s hlávkovým zelím recepty s hlavkovym zelím hlávkové zelí s bramborem zapečené brambory s hlávkovým zelím jarní hlávkové zelí recepty brambory a hlávkové zelí recepty se hlavkovym se zelím brambory a zelí zapečené hlávkové zelí s bramborem bramborák s hlavkovym zelim hlavkove zeli recept brambory s hlávkové zelí šťouchané brambory s hlavkovým zelím bramboráky s hlávkovým se zelím top recept hlávkové zelí s bramborem brambory s hlávkovým se zelím brambory s dušeným zelím brambory s hlavkovem zeli hlávka zelí brambory recept
Suroviny: brambory, zelí hlávkové, sůl, pepř mletý, kmín celý, voda, máslo, cibule, sádlo, slanina
Brambory s hlávkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4P71
48 názorů