Nutriční hodnoty (Vepřové maso na paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 629 kJ / 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 20,77 g |
| – nasycené | 4,90 g |
| – nenasycené | 10,80 g |
| –– mononenasycené | 8,66 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 333 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 34,60 g |
| – cukry | 22,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (plec, kýta) | Vepřová kýta | 600 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |