Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chilli con carne bleskem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

20. 4. 2011 12:19

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 192 kJ / 524 kcal
Bílkoviny26,56 g
Tuky34,39 g
Vláknina4,91 g
Cholesterol80 mg
Sodík1 662 mg
Sůl4,11 g
Sacharidy24,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ivan Vojtek

22. 11. 2015 18:06

Simona Skolakova: Ahoj,najlepsia konzerva je z Lidlu, take tie hranate konzervy Oldenhäuser, maju okolo 80 percent masa.U nas stoja okolo 1,49 Eur.www.najcena.si/product/10681/oldenhauser--mesni-narezek-340g

yossi

19. 8. 2014 18:24

Samozrejme aj rajčinový pretlak ide nahradiť čerstvými rajčinami. Doporučujem tak 5-6 dobre zrelých.

Mayhem

18. 8. 2014 18:15

Konzervy nepoužívám, není-li to nezbytné. Tady nebylo.
Masovou konzervu jsem nahradil běžným mletým masem a fazolky jsem udělal čerstvé.
No a to bylo mňamózní! Máš bod a ostatním doporučuji, je to moc dobré.

yossi

16. 10. 2011 21:30

Klariska:
Dakujem a odskusam.

yossi

20. 4. 2011 20:28

Ten nápad s bravčovou konzervou do rizota ma zaujal. Je tu niekde naň recept? Ja ju dávam do zemiakov a je to super, ale s ryžou som to ešte neskúšal.

JanaDorazinova

20. 4. 2011 15:53

Taky tak dělám, koukám, kolik je tam masa. Celkově proti konzervám nic nemám. Pravda je, že se to nedá srovnat s tím, jaké byly kdysi, ty čínské byly nejlepší, ale i z konzervy se dá udělat super jídlo. Já vepřovku používám většinou na rizoto a všem tak chutná úplně nejvíc.;-)

Simona Skolakova

20. 4. 2011 14:38

Díky moc za odpověď,tak koukám,že je to tam u Vás to samé jako tady.;-)

yossi

20. 4. 2011 14:03

Treba si dať pozor na to, koľko je tam percent mäsa. Tie konzervy kde je pod 60% mäsa nekupujem. Inak keď Vám nechutí bravčové kľudne môže byť aj Hovädzie vo vlastnej šťave, alebo na paprike. Tá výsledná chuť je skoro rovnaká. Ja osobne mám radšej Bravčové alebo Hovädzie na paprike. Ale keď nie je pomôžem si aj niečim iným. Naposledy som to robil s Ďábeským masem na fazuli. Bolo to sice trocha viac pikantné, ale tiež veľmi chutné.:-)

Simona Skolakova

20. 4. 2011 13:48

yossi jen se zeptám u Vás máte dobré ty konzervy???tady totiž jsou celkem nepoživatelné,myslím tu vepřovou.Jinak to může být dobrá rychlovka,ale něco bych já osobně dala místo té vepřovky;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chilli con carne s klobásou nejlepší chilli con carne nejlepší chilli corn carne chili corn carne s kurecim masem chilli con carne z konzervy chilli con carne chili corn carne chilli con carne recept s klobásou chilli con carne kotányi chilli con carne recept recept na chilli mast chilli con carne s parkem chilli con carne konzerva chilli con carne s uzeninou chilli con carne v konzervě mast z chilli recept rizoto con carne konzerva chilli con carne chilli con carne recepty chilli con carne z párků

Suroviny: maso vepřové, párky, protlak rajský, fazole, cibule, česnek, sůl, pepř černý, paprika sušená sladká, chilli, bujón

TopRecepty.cz

Chilli con carne bleskem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQGp