Chilli con carne bleskem

yossi Kuchař: yossi

Doba přípravy: 20min 4 porce Mleté maso 10 názorů

Suroviny

1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě nebo na paprice (aspoň s 60% masa)
2 párky
1 konzerva rajského protlaku
2 konzervy fazolí (na farbe nezáleží)
2 cibule
2-3 stroužky česneku
sůl
černý pepř
mletá sladká červená paprika
chilli nebo Chilli con carne Kotanyi
1 kostka silného bujónu
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme na masti z konzervy bravčového mäsa. Pridáme pokrájané mäso a rozpustíme.

  2. Pridáme nakrájané párky, podľa chuti soľ, čierne korenie, červenú papriku a smažime. Pridáme rajčinový pretlak, fazuľu (nálev ale iba z jednej konzervy).

  3. Keď to začne variť pridáme rozmrvený bujón a chvíľu povaríme. Pridáme nastrúhaný cesnak, chili, alebo korenie Chilli con carne Kotanyi podľa chuti. Jeme s chlebom, alebo s pečivom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Chilli con carne bleskem

  • Ivan Vojtek Ivan Vojtek(neregistrovaný)

    Simona Skolakova: Ahoj,najlepsia konzerva je z Lidlu, take tie hranate konzervy Oldenhäuser, maju okolo 80 percent masa.U nas stoja okolo 1,49 Eur.http://www.najcena.si/product/10681/oldenhauser--mesni-narezek-340g

    Odpovědět

  • yossi yossi(autor receptu)

    Samozrejme aj rajčinový pretlak ide nahradiť čerstvými rajčinami. Doporučujem tak 5-6 dobre zrelých.

    Odpovědět

  • Mayhem Mayhem

    Konzervy nepoužívám, není-li to nezbytné. Tady nebylo.
    Masovou konzervu jsem nahradil běžným mletým masem a fazolky jsem udělal čerstvé.
    No a to bylo mňamózní! Máš bod a ostatním doporučuji, je to moc dobré.

    Odpovědět

  • yossi yossi(autor receptu)

    Klariska:
    Dakujem a odskusam.

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

  • yossi yossi(autor receptu)

    Ten nápad s bravčovou konzervou do rizota ma zaujal. Je tu niekde naň recept? Ja ju dávam do zemiakov a je to super, ale s ryžou som to ešte neskúšal.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Taky tak dělám, koukám, kolik je tam masa. Celkově proti konzervám nic nemám. Pravda je, že se to nedá srovnat s tím, jaké byly kdysi, ty čínské byly nejlepší, ale i z konzervy se dá udělat super jídlo. Já vepřovku používám většinou na rizoto a všem tak chutná úplně nejvíc.;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Díky moc za odpověď,tak koukám,že je to tam u Vás to samé jako tady.;-)

    Odpovědět

  • yossi yossi(autor receptu)

    Treba si dať pozor na to, koľko je tam percent mäsa. Tie konzervy kde je pod 60% mäsa nekupujem. Inak keď Vám nechutí bravčové kľudne môže byť aj Hovädzie vo vlastnej šťave, alebo na paprike. Tá výsledná chuť je skoro rovnaká. Ja osobne mám radšej Bravčové alebo Hovädzie na paprike. Ale keď nie je pomôžem si aj niečim iným. Naposledy som to robil s Ďábeským masem na fazuli. Bolo to sice trocha viac pikantné, ale tiež veľmi chutné.:-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    yossi jen se zeptám u Vás máte dobré ty konzervy???tady totiž jsou celkem nepoživatelné,myslím tu vepřovou.Jinak to může být dobrá rychlovka,ale něco bych já osobně dala místo té vepřovky;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: chilli con carne s klobásou nejlepší chilli con carne nejlepší chilli corn carne chili corn carne s kurecim masem chilli con carne z konzervy chilli con carne chili corn carne chilli con carne recept s klobásou chilli con carne kotányi chilli con carne recept recept na chilli mast chilli con carne s parkem chilli con carne konzerva chilli con carne s uzeninou chilli con carne v konzervě mast z chilli recept rizoto con carne konzerva chilli con carne chilli con carne recepty chilli con carne z párků

Zapomněl/a jsem heslo