Nutriční hodnoty (Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 940 kJ / 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,37 g |
| Tuky | 82,58 g |
| – nasycené | 40,17 g |
| – nenasycené | 41,28 g |
| –– mononenasycené | 34,88 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 12,93 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,10 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 24,48 g |
| – cukry | 14,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg masa z divočáka | Kanec kýta | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 80 g 80 g špeku | Špek | 80 g |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| trochu trochu drceného kmínu | Kmín mletý | |
| 2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička gulášového koření | Koření Argentina | 5 g |