Nutriční hodnoty (Rybí filety s brokolicí a batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,30 g |
| Tuky | 11,23 g |
| – nasycené | 2,66 g |
| – nenasycené | 6,17 g |
| –– mononenasycené | 3,59 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 27,31 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 181,91 g |
| – cukry | 26,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rybí filety | Treska filet | |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 2-3 2-3 batáty (dle velikosti) | Batáty neloupané | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g kukuřičných lupínků | Lupínky kukuřičné | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská |