Nutriční hodnoty (Vinná klobása s křenovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 623 kJ / 2 300 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 99,94 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,94 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g | 
| Tuky | 148,05 g | 
| – nasycené | 89,70 g | 
| – nenasycené | 56,90 g | 
| –– mononenasycené | 26,20 g | 
| –– polynenasycené | 30,70 g | 
| ––– omega 3 | 0,23 g | 
| Vláknina | 17,30 g | 
| Cholesterol | 387 mg | 
| Sodík | 5,00 g | 
| Sůl | 12,10 g | 
| Sacharidy | 133,26 g | 
| – cukry | 10,46 g | 
| ––– laktóza | 3,96 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| 650 g 650 g moučných brambor | Brambor zimní | 650 g | 
| cca 20 g cca 20 g másla | Máslo kravské | 20 g | 
| 100 ml 100 ml smetany (nebo dle potřeby) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý křen | Křen čerstvý |