Nutriční hodnoty (Vařené hovězí s kapary, remuládou a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 740 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g |
| Tuky | 92,71 g |
| – nasycené | 17,22 g |
| – nenasycené | 67,80 g |
| –– mononenasycené | 22,02 g |
| –– polynenasycené | 45,78 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 0,73 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 1,47 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 9,03 g |
| – cukry | 5,08 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hovězí vařené maso (cca 2 porce) | Vepřová kýta | |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| kousek kousek jarní cibulky (zelená část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru (podle chuti) | Cukr bílý |